Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Three Legged

Καρέκλα Το Three Legged Chair είναι ένα χειροποίητο όργανο, σχεδιασμένο για ξεκούραση και διακόσμηση. Μέσα στα γονίδια του είναι η ουσία της ξυλουργικής. Το σχήμα της πλάτης του καθίσματος δημιουργείται από φυσικό σχοινί που τεντώνεται στη θέση του από ένα στριφτό ραβδί που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα. Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος σύσφιξης, που μπορεί να βρεθεί στα παραδοσιακά πριόνια τόξου, ένα εργαλείο χειρός ξυλουργικής που χρησιμοποιείται από έμπειρο τεχνίτη μέχρι σήμερα. Τα τρία πόδια είναι μια πρακτική λύση για να διατηρήσετε το σχέδιο απλό αλλά σταθερό σε κάθε επιφάνεια.

Όνομα έργου : Three Legged, Όνομα σχεδιαστών : Ricardo Graham Ferreira, Όνομα πελάτη : oEbanista.

Three Legged Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.