Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Καροτσάκι Με Απλή Ψύξη

Keza

Το Καροτσάκι Με Απλή Ψύξη Ο Patrick Sarran δημιούργησε το καροτσάκι τυριού Keza το 2008. Κυρίως ένα εργαλείο, αυτό το καρότσι πρέπει επίσης να διεγείρει την περιέργεια των επισκεπτών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας στυλιζαρισμένης λακαρισμένης ξύλινης δομής συναρμολογημένης σε βιομηχανικούς τροχούς. Κατά το άνοιγμα του κλείστρου και την ανάπτυξη των εσωτερικών ραφιών του, το καλάθι αποκαλύπτει ένα μεγάλο τραπέζι παρουσίασης ωριμασμένων τυριών. Χρησιμοποιώντας αυτή τη σκηνή, ο σερβιτόρος μπορεί να υιοθετήσει την κατάλληλη γλώσσα του σώματος.

Όνομα έργου : Keza, Όνομα σχεδιαστών : Patrick Sarran, Όνομα πελάτη : QUISO SARL.

Keza Το Καροτσάκι Με Απλή Ψύξη

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.