Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αποσπώμενα Τραπέζια

iLOK

Αποσπώμενα Τραπέζια Ο σχεδιασμός του Patrick Sarran αντηχεί τη διάσημη φόρμουλα που επινοήθηκε από τον Louis Sullivan «Η φόρμα ακολουθεί τη λειτουργία». Σε αυτό το πνεύμα, οι πίνακες iLOK έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν προτεραιότητα στην ελαφρότητα, τη δύναμη και την αρθρωτότητα. Αυτό έγινε εφικτό χάρη στο ξύλινο σύνθετο υλικό των επιτραπέζιων κορυφών, την τοξωτή γεωμετρία των ποδιών και τα δομικά στηρίγματα που στερεώθηκαν μέσα στην κηρήθρα. Χρησιμοποιώντας μια πλάγια διασταύρωση για τη βάση, κερδίζεται χρήσιμος χώρος παρακάτω. Τέλος, από την ξυλεία αναδύεται μια ζεστή αισθητική που εκτιμάται πολύ από τους εκλεκτούς επισκέπτες.

Όνομα έργου : iLOK , Όνομα σχεδιαστών : Patrick Sarran, Όνομα πελάτη : QUISO SARL.

iLOK  Αποσπώμενα Τραπέζια

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.