Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Λογότυπο

Mr Woo

Το Λογότυπο Ο κ. Woo έχει διπλή σημασία: Η πρώτη πρόθεση είναι μια υπόσχεση για αυτοπραγμάτωση, που αντικατοπτρίζεται στον Ζεν. Μια άλλη πτυχή είναι μια γενική στάση απέναντι στη ζωή, όπως στην «λήψη (σωστών) επιλογών». Σε αυτό το πνεύμα, κάποιος επιλέγει αυτό που του αρέσει. Ο κ. Woo δίνει στους ανθρώπους την εντύπωση ότι συνειδητοποιούν τον εαυτό τους, με αυτοπεποίθηση, μορφωμένοι, καλλιεργημένοι και χιουμοριστικοί. Κατά συνέπεια, δημιουργήθηκε ο κ. Woo, ένας μασκότ, που είναι χιουμοριστικός, σίγουρος και λαμπρός. Ο κ. Woo υπενθυμίζει στους ανθρώπους την κοπή σφραγίδων - μια παραδοσιακή μορφή τέχνης που προέρχεται από την Κίνα - εκφράζοντας την κινεζική αισθητική και τον πολιτισμό.

Όνομα έργου : Mr Woo, Όνομα σχεδιαστών : Dongdao Creative Branding Group, Όνομα πελάτη : Mr. Woo.

Mr Woo Το Λογότυπο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.