Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παιδικό Κατάστημα Ρούχων

PomPom

Παιδικό Κατάστημα Ρούχων Η αντίληψη των μερών και του συνόλου συμβάλλει σε μια γεωμετρία, εύκολα αναγνωρίσιμη δίνοντας έμφαση στα προϊόντα προς πώληση. Οι δυσκολίες ενισχύθηκαν στη δημιουργική πράξη από μια μεγάλη δέσμη που έσπασε το χώρο, ήδη με μικρές διαστάσεις. Η επιλογή κλίσης της οροφής, έχοντας τα μέτρα αναφοράς της βιτρίνας, τη δοκό και το πίσω μέρος του καταστήματος, ήταν η αρχή της κλήρωσης στο υπόλοιπο πρόγραμμα. κυκλοφορία, έκθεση, μετρητής σέρβις, κομμό και αποθήκη. Το ουδέτερο χρώμα κυριαρχεί στο χώρο, με έντονα χρώματα που σηματοδοτούν και οργανώνουν το χώρο.

Όνομα έργου : PomPom, Όνομα σχεδιαστών : Albertina Oliveira, Όνομα πελάτη : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Παιδικό Κατάστημα Ρούχων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.