Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κολιέ

Sakura

Κολιέ Το κολιέ είναι πολύ εύκαμπτο και κατασκευασμένο από διαφορετικά κομμάτια που συγκολλούνται απρόσκοπτα μαζί για να πέσει όμορφα στην περιοχή του λαιμού των γυναικών. Τα κεντρικά άνθη στη δεξιά πλευρά περιστρέφονται και υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το αριστερό μικρότερο κομμάτι του κολιέ ξεχωριστά ως καρφίτσα. Το κολιέ είναι πολύ ελαφρύ δεδομένου του τρισδιάστατου σχήματος και της πολυπλοκότητας του κομματιού. Το μικτό βάρος για αυτό είναι 362,50 γραμμάρια κατασκευασμένα είναι 18 καράτια, με 518,75 καράτια από πέτρα και διαμάντια

Όνομα έργου : Sakura, Όνομα σχεδιαστών : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Όνομα πελάτη : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Κολιέ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.