Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Club Table

Strech.me

Το Club Table Το Strech.me club & coffee table είναι μια απάντηση στο αίτημα για πολυλειτουργικά έπιπλα στο σύγχρονο σπίτι. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν διάφορους συνδυασμούς που καθορίζουν την τρέχουσα μορφή και λειτουργία του. Στην ανασυρόμενη κατάσταση εξοικονομεί χώρο, ενώ η επέκταση του συρόμενου τραπεζιού είναι δυνατή στα αριστερά και δεξιά χωρίς μεταλλικό μέρος ή πρόσθετους μηχανισμούς - από 80 έως 150 cm. Δύο επεκτάσιμα στοιχεία μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς από την κύρια δομή και να αναδιαταχθούν έτσι ώστε να λειτουργούν ανεξάρτητα ως ευπροσάρμοστα χωρικά στοιχεία: πάγκο, επιτραπέζιο τραπέζι, βάση βάζου / εφημερίδας ή κομοδίνο.

Όνομα έργου : Strech.me, Όνομα σχεδιαστών : Ivana Cvetkovic Lakos, Όνομα πελάτη : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Το Club Table

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.