Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Doppio

Δαχτυλίδι Αυτό είναι ένα συναρπαστικό κόσμημα μυστικιστικής φύσης. Το «Ντόπιο», με το σπειροειδές σχήμα του, ταξιδεύει σε δύο κατευθύνσεις συμβολίζοντας τον χρόνο των ανδρών: το παρελθόν και το μέλλον τους. Μεταφέρει το ασήμι και το χρυσό που αντιπροσωπεύουν την ανάπτυξη των αρετών του ανθρώπινου πνεύματος σε όλη την ιστορία του στη Γη.

Όνομα έργου : Doppio, Όνομα σχεδιαστών : Gabriel Juliano, Όνομα πελάτη : Gabriel Juliano.

Doppio Δαχτυλίδι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.