Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πρόγραμμα Πιστότητας Πιστωτικών Καρτών

Education Currency

Το Πρόγραμμα Πιστότητας Πιστωτικών Καρτών Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πιστών καρτών τραπεζικής κάρτας που χορηγείται μεταξύ της τράπεζας εκδότη και του εκπαιδευτικού ιδρύματος συνεργατών που δίνει ανταμοιβές με τη μορφή δικαιωμάτων ωρών εκμάθησης που συσσωρεύονται σε μεγαλύτερες μονάδες που είναι δικαιώματα ωρών πίστωσης που δίνονται στον κάτοχο της κάρτας με τις δαπάνες του με κάρτα, τα δικαιώματα συσσωρευμένων ωρών πίστωσης θα να εξαργυρωθεί όταν παρακολουθήσει εκπαιδευτικό μάθημα σε αυτό το εκπαιδευτικό ίδρυμα συνεργατών. Σε αντάλλαγμα για δεδομένα δικαιώματα πίστωσης, η τράπεζα θα συνάψει συμφωνία ανταλλαγής τελών ανταλλαγής με αυτό το ίδρυμα. Ο στόχος του έργου είναι η οικονομική υποστήριξη των ανθρώπων για την επίτευξη εκπαιδευτικών στόχων και του εκπαιδευτικού τομέα.

Όνομα έργου : Education Currency, Όνομα σχεδιαστών : Youssef Abdel Zaher, Όνομα πελάτη : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Το Πρόγραμμα Πιστότητας Πιστωτικών Καρτών

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.