Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Αστικός Φωτισμός

Herno

Ο Αστικός Φωτισμός Η πρόκληση αυτού του έργου είναι ο σχεδιασμός του αστικού φωτισμού σε αρμονία με το περιβάλλον της Τεχεράνης και ελκυστικό για τους πολίτες. Αυτό το φως εμπνεύστηκε από τον Πύργο Azadi: το σημαντικότερο σύμβολο της Τεχεράνης. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε για να φωτίζει τη γύρω περιοχή και τα άτομα με θερμή εκπομπή φωτός και να δημιουργεί μια φιλική ατμόσφαιρα με διαφορετικά χρώματα.

Όνομα έργου : Herno, Όνομα σχεδιαστών : Mohsen Noroozi, Όνομα πελάτη : egg plus.

Herno Ο Αστικός Φωτισμός

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.