Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύνθετο Μουσικό Όργανο

Celloridoo

Το Σύνθετο Μουσικό Όργανο Το Celloridoo είναι ένα νέο μουσικό όργανο που αποτελείται από ένα όργανο με κορδόνια, όπως το Cello και το Didgeridoo, ένα αυστραλιανό απλό όργανο. Το Celloridoo ως χορτόφωνο που παίζεται από ένα τόξο συντονίζεται στα πέμπτα, ξεκινώντας από το A3, ακολουθούμενο από το D3, G2 και στη συνέχεια το C2 ως τη χαμηλότερη συμβολοσειρά. Το άλλο μέρος του οργάνου ως αερόφωνο βρίσκεται στο πλήκτρο C που είναι κατάλληλο για πολλά είδη μουσικών. Αυτό το μέρος παίζεται με συνεχώς δονήσιμα χείλη για την παραγωγή του drone, ενώ χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνική αναπνοής που ονομάζεται κυκλική αναπνοή.

Όνομα έργου : Celloridoo, Όνομα σχεδιαστών : Aidin Ardjomandi, Όνομα πελάτη : Aylin Design.

Celloridoo Το Σύνθετο Μουσικό Όργανο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.