Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πλακάκια Δαπέδου

REVICOMFORT

Πλακάκια Δαπέδου Το REVICOMFORT είναι ένα αφαιρούμενο και επαναχρησιμοποιήσιμο δάπεδο. Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Ετοιμο για χρήση. Ιδανικό για αναδιαμόρφωση. Σε ένα μόνο προϊόν συνδυάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των πλακιδίων πορσελάνης ολόκληρου του σώματος, τα οικονομικά πλεονεκτήματα της απλοποιημένης τοποθέτησης εξοικονόμησης χρόνου, της ευκολίας κινητικότητας και της επαναχρησιμοποίησης σε διαφορετικούς χώρους. Το REVICOMFORT μπορεί να γίνει σε διάφορες συλλογές του Revigrés: διάφορα εφέ, χρώματα και επιφάνειες.

Όνομα έργου : REVICOMFORT, Όνομα σχεδιαστών : Revigres, Όνομα πελάτη : Revigres.

REVICOMFORT Πλακάκια Δαπέδου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.