Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών

Casa Dova

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών Παίζοντας, περνώντας σχεδόν γύρω από το άτομο, με το φως που φωτίζει, αλλά όχι ως σημεία αναφοράς. Καινοτόμα υλικά, τεχνολογικά τέλεια και απόλυτα ενσωματωμένα. Φέρνοντας μαζί τους εκπληκτικά σημάδια ότι η αρχιτεκτονική "Masters" έχουν περάσει και που τώρα βρίσκονται, θέτοντάς τα σε εξέχουσα θέση, τη νεολαία τους. Συνδυάζοντας το αρχικό μεγαλείο με τη γνώση, την τεχνική και την ουτοπία των συναισθημάτων, που κάποτε ήταν μια υπέροχη επιδεξιότητα, σε ένα εκπληκτικό σκηνικό της νεωτερικότητας «παλιό» και μοναδικό.

Όνομα έργου : Casa Dova, Όνομα σχεδιαστών : Alessandro Marchelli, Όνομα πελάτη : Casa DOVA.

Casa Dova Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.