Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ρολόι

Zeitgeist

Ρολόι Το ρολόι αντικατοπτρίζεται ο zeitgeist, ο οποίος σχετίζεται με έξυπνα, τεχνολογικά και ανθεκτικά υλικά. Η όψη υψηλής τεχνολογίας του προϊόντος αντιπροσωπεύεται από ένα σώμα με ημιαυτόματο άνθρακα και οθόνη χρόνου (οπές φωτός). Το Carbon αντικαθιστά το μεταλλικό μέρος, ως λείψανο του παρελθόντος και δίνει έμφαση στο λειτουργικό τμήμα του ρολογιού. Η απουσία κεντρικού εξαρτήματος δείχνει ότι η καινοτόμος ένδειξη LED αντικαθιστά τον κλασικό μηχανισμό ρολογιού. Ο μαλακός οπίσθιος φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το αγαπημένο χρώμα του κατόχου του και ένας αισθητήρας φωτός θα παρακολουθεί τη δύναμη του φωτισμού.

Όνομα έργου : Zeitgeist, Όνομα σχεδιαστών : Dmitry Pogorelov, Όνομα πελάτη : NCC Russia.

Zeitgeist Ρολόι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.