Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Φωτισμός

Roof

Ο Φωτισμός Το Roof είναι ένα φωτιστικό LED για εσωτερικούς χώρους που στοχεύει στην αύξηση της οικειότητας της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια συνομιλιών. Η κοίλη μορφή της οροφής δημιουργεί ένα καταφύγιο φωτός για δείπνα, ένα ενωτικό αντικείμενο για συναντήσεις, ένα διασκεδαστικό σύστημα φωτισμού για εσωτερική διαβίωση. Η στέγη είναι ένας απομονωτής. Ορίζει έναν μοναδικό χώρο με ενωμένη μορφή και ομοιογενές φως για τους ανθρώπους από κάτω. Νιώθετε απομονωμένοι από το περιβάλλον και εστιάζετε στο τραπέζι και την επικοινωνία. Η ξύλινη υφή αυτού του φωτιστικού δίνει επίσης ένα ζεστό και φυσικό αποτέλεσμα και αντιπροσωπεύει την φιλική προς την πλευρά της τεχνολογίας LED.

Όνομα έργου : Roof, Όνομα σχεδιαστών : Hafize Beysimoglu, Όνομα πελάτη : Derinled.

Roof Ο Φωτισμός

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.