Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Ταυτότητα

10 Year Logo

Η Εταιρική Ταυτότητα Το σύντομο ήταν να δημιουργήσει ένα λογότυπο που όχι μόνο αντικατοπτρίζει το τι είναι το 3M ™ Polarizing Light, αλλά και το εμπορεύεται ως κορυφαία μάρκα σε επιτραπέζιες λάμπες. Χρησιμοποιώντας την ιδέα της αλληλεπικάλυψης ακτίνων φωτός που καταπραΰνει τα μάτια, αντανακλώντας την αντιθαμβωτική εμπειρία. Οι επικαλύψεις έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απεικονίζει μια γιορτή πυροτεχνημάτων. Ο αριθμός δέκα κάθεται πάνω στο γραφικό, δείχνοντας την ευκρίνεια των αριθμών όπου δεν υπάρχει αντανάκλαση λόγω της λάμψης. Τα χρώματα χρυσό και ασήμι χρησιμοποιούνται για να χαρακτηρίζουν την εξαιρετική αίσθηση του λαμπτήρα, την ποιότητα καθώς και την τεχνολογία της ίδιας της μάρκας.

Όνομα έργου : 10 Year Logo, Όνομα σχεδιαστών : Lawrens Tan, Όνομα πελάτη : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Η Εταιρική Ταυτότητα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.