Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εμπορική Και Διοικητική

Sina Complex

Εμπορική Και Διοικητική Στο σχέδιο, το έργο ξεκίνησε τη δουλειά του από έναν αναπνευστικό πνεύμονα που ήταν σε επαφή με το ύπαιθρο και απολάμβανε επίσης βλάστηση για φίλτρο αέρα και έγινε η προσπάθεια να συνεχιστεί αυτή η τάση σε ολόκληρη τη σειρά. Επίσης, ορισμένα μέρη σχηματίστηκαν σε διάφορα υψόμετρα για να παρακολουθείτε την πόλη. Αυτά τα μέρη περιβαλλόταν από κελύφη (βλάστηση και σχέδια) και συνολικά, προσφέρει φιλτραρισμένη θέα από αυτά τα στοιχεία για το κοινό τόσο από μέσα όσο και από έξω για να μειώσει την ένταση της σωματικής και οπτικής ρύπανσης.

Όνομα έργου : Sina Complex, Όνομα σχεδιαστών : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Όνομα πελάτη : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Εμπορική Και Διοικητική

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.