Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παιχνίδι Εκτύπωσης Τρισδιάστατη Εφαρμογή Εκτύπωσης

ShiftClips

Παιχνίδι Εκτύπωσης Τρισδιάστατη Εφαρμογή Εκτύπωσης Η εφαρμογή Toy Maker ShiftClips CAD / CAM είναι μια πλατφόρμα υπηρεσιών προϊόντων που επιτρέπει στους εφευρέτες 10 και άνω να δημιουργήσουν και να εκτυπώσουν 3D τα δικά τους παιχνίδια κατασκευής. Το απλό GUI της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν και να επεξεργαστούν φόρμες σε ένα έξυπνο tablet και να επιλέξουν έναν αριθμό συνδετήρων υλικού ή κλιπ, για να ενσωματωθούν στις φόρμες τους για να δημιουργήσουν τα δικά τους αρθρωτά και αναδιαμορφώσιμα παιχνίδια. Η φιλικότητα προς το χρήστη του ShiftClips το καθιστά ιδανικό εκπαιδευτικό εργαλείο για δημιουργικές διαδικασίες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων.

Όνομα έργου : ShiftClips, Όνομα σχεδιαστών : Wong Hok Pan, Sam, Όνομα πελάτη : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Παιχνίδι Εκτύπωσης Τρισδιάστατη Εφαρμογή Εκτύπωσης

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.