Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Επιτραπέζιο Παιχνίδι

Orbits

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Το Orbits είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι εμπνευσμένο από το διάστημα και στοχεύει στην ανάπτυξη στρατηγικής σκέψης και συντονισμού χειρός-ματιού. Βελτιώνει τη λογική, κινητική και χωρική νοημοσύνη. Το παιχνίδι προσφέρει ατελείωτες ποικιλίες συνδυασμών. Το Orbits είναι κατάλληλο για 2-4 παίκτες και άτομα ηλικίας 8 ετών και άνω. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να σταθεροποιήσει όλες τις καμπύλες τροχιάς χωρίς να επικοινωνήσει μαζί τους με άλλους. Η σωστή κίνηση είναι να περάσετε την καμπύλη πάνω ή κάτω από την προηγούμενη σταθεροποιημένη καμπύλη. Σε περίπτωση επαφής μιας καμπύλης με άλλο, η σειρά περνά στον επόμενο παίκτη. Σχεδιάστε τη στρατηγική σας και μην επικοινωνήσετε με τις καμπύλες!

Όνομα έργου : Orbits, Όνομα σχεδιαστών : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Όνομα πελάτη : Orbits.

Orbits Επιτραπέζιο Παιχνίδι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.