Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ομπρέλα Led

NI

Η Ομπρέλα Led Το NI, ο καινοτόμος συνδυασμός ομπρέλας και φακού κήπου, είναι ένας ολοκαίνουργιος σχεδιασμός που ενσωματώνει την προσαρμοστικότητα των σύγχρονων επίπλων. Ενσωματώνοντας μια κλασική ομπρέλα με ευέλικτο σύστημα φωτισμού, το NI Parasol αναμένεται να διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας του δρόμου από το πρωί έως το βράδυ. Το ιδιόκτητο OTC ανίχνευσης δακτύλων (dimmer με ένα άγγιγμα) επιτρέπει στους ανθρώπους να ρυθμίζουν άνετα τη φωτεινότητα του συστήματος 3 καναλιών. Ο οδηγός LED χαμηλής τάσης 12V παρέχει μια ενεργειακά αποδοτική τροφοδοσία για το σύστημα με πάνω από 2000 τεμάχια LED 0.1W, η οποία παράγει πολύ λίγη θερμότητα.

Όνομα έργου : NI , Όνομα σχεδιαστών : Terry Chow, Όνομα πελάτη : FOXCAT.

NI  Η Ομπρέλα Led

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.