Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης

CVision MBAS 2

Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης Το MBAS 2 σχεδιάστηκε για να αψηφά τη φύση των προϊόντων ασφαλείας και να ελαχιστοποιεί τον εκφοβισμό και τον φόβο τόσο των τεχνολογικών όσο και των ψυχολογικών πτυχών. Ο σχεδιασμός του επαναπροσδιορίζει τα οικεία στοιχεία οικιακού υπολογιστή για να παρέχει μια φιλική προς το χρήστη εμφάνιση για τους πολίτες της υπαίθρου στα σύνορα της Ταϊλάνδης. Φωνή και οπτικά στον οδηγό οθόνης για πρώτη φορά οι χρήστες βήμα προς βήμα στη διαδικασία. Ο διπλός τόνος χρώματος στο δακτυλικό αποτύπωμα υποδεικνύει σαφώς τις ζώνες σάρωσης. Το MBAS 2 είναι ένα μοναδικό προϊόν που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο που διασχίζουμε τα σύνορα, επιτρέποντας πολλές γλώσσες και μια φιλική εμπειρία χρήστη χωρίς διακρίσεις.

Όνομα έργου : CVision MBAS 2, Όνομα σχεδιαστών : Prompong Hakk, Όνομα πελάτη : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.