Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κτίριο Μικτής Χρήσης

The Mall

Κτίριο Μικτής Χρήσης Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται στην έρημο. Η ιδέα του σχεδιασμού βασίζεται στη διάλυση του κτιριακού προγράμματος για τη δημιουργία μιας πολιτιστικής και εμπορικής περιοχής από αυτήν, η οποία θα επηρεάσει το περιβάλλον της. Οι αστικοί χώροι που είναι ενσωματωμένοι στο συγκρότημα θα φιλοξενήσουν πολλές δραστηριότητες και θα εμπλουτίσουν την πολιτιστική αλληλεπίδραση στην περιοχή. Αντί να λειτουργεί σαν ένα ανεξάρτητο κλειστό κτίριο, θα υποστηρίζει τη ζωή του δρόμου σε ολόκληρη την περιοχή. Η διάταξη του συγκροτήματος, ο προσανατολισμός των κτιρίων και οι λεπτομέρειες της πρόσοψης έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν την πιο αποτελεσματική χρήση φυσικών πηγών.

Όνομα έργου : The Mall, Όνομα σχεδιαστών : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Όνομα πελάτη : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Κτίριο Μικτής Χρήσης

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.