Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Θήκη Φορητού Υπολογιστή

Olga

Θήκη Φορητού Υπολογιστή Μια θήκη για φορητό υπολογιστή με ειδικό λουράκι και στερεώστε ένα άλλο σύστημα θήκης. Για το υλικό πήρα ανακυκλωμένο δέρμα. Υπάρχουν πολλά χρώματα από τα οποία ο καθένας μπορεί να πάρει το δικό του. Στόχος μου ήταν να κάνω μια απλή, ενδιαφέρουσα θήκη φορητού υπολογιστή, όπου είναι εύκολα το σύστημα φροντίδας chage και όπου μπορείτε να στερεώσετε μια άλλη θήκη εάν πρέπει να μεταφέρετε μαζί σας το examble Mac book pro και το Ipad ή το mini Ipad. Μπορείτε να έχετε μαζί σας μια ομπρέλα ή μια εφημερίδα. Εύκολα μεταβλητή θήκη για κάθε μέρα ζήτηση.

Όνομα έργου : Olga, Όνομα σχεδιαστών : Ari Korolainen, Όνομα πελάτη : Private Case.

Olga Θήκη Φορητού Υπολογιστή

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.