Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Έξυπνο Βραχιόλι

June by Netatmo

Το Έξυπνο Βραχιόλι Το JUNE είναι ένα βραχιόλι για προστασία από τον ήλιο. Είναι το πρώτο βραχιόλι που μετρά την έκθεση στον ήλιο. Συνδέεται με μια συνοδευτική εφαρμογή στο smartphone του χρήστη, η οποία συμβουλεύει τις γυναίκες πότε και πώς να προστατεύουν το δέρμα τους σε καθημερινή βάση από τις επιπτώσεις του ήλιου. Η JUNE και η συνοδευτική της εφαρμογή προσφέρουν μια νέα ηρεμία στον ήλιο. Ο Ιούνιος παρακολουθεί την ένταση UV σε πραγματικό χρόνο και τη συνολική έκθεση στον ήλιο που απορροφάται από το δέρμα του χρήστη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δημιουργήθηκε από τον Γάλλο σχεδιαστή κοσμημάτων Camille Toupet στο πνεύμα ενός διαμαντιού με λαμπερές όψεις, το JUNE μπορεί να φορεθεί ως βραχιόλι ή σαν καρφίτσα.

Όνομα έργου : June by Netatmo, Όνομα σχεδιαστών : Netatmo, Όνομα πελάτη : .

June by Netatmo Το Έξυπνο Βραχιόλι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.