Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κουτί Δώρου

Jack Daniel's

Το Κουτί Δώρου Το πολυτελές κουτί δώρου για το Jack Daniel's Tennessee Whisky δεν είναι μόνο ένα κανονικό κουτί, συμπεριλαμβανομένου ενός μπουκαλιού μέσα. Αυτή η μοναδική κατασκευή συσκευασιών αναπτύχθηκε για εξαιρετική σχεδίαση αλλά και για ασφαλή παράδοση μπουκαλιών ταυτόχρονα. Χάρη στα μεγάλα ανοιχτά παράθυρα μπορούμε να δούμε σε ολόκληρο το κουτί. Το φως που έρχεται κατευθείαν μέσα από το κουτί αναδεικνύει το αρχικό χρώμα του ουίσκι και την καθαρότητα του προϊόντος. Αν και οι δύο πλευρές του κουτιού είναι ανοιχτές, η στρεπτική ακαμψία είναι εξαιρετική. Το κιβώτιο δώρων είναι τελείως κατασκευασμένο από χαρτόνι και είναι γεμάτο ματ με επένδυση από θερμή σφράγιση και ανάγλυφα στοιχεία.

Όνομα έργου : Jack Daniel's, Όνομα σχεδιαστών : Kantors Creative Club, Όνομα πελάτη : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Το Κουτί Δώρου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.