Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ψηφιακό Διαδραστικό Περιοδικό

DesignSoul Digital Magazine

Το Ψηφιακό Διαδραστικό Περιοδικό Το περιοδικό Filli Boya Design Soul εξηγεί τη σημασία των χρωμάτων στη ζωή μας για τους αναγνώστες του με διαφορετικό και ευχάριστο τρόπο. Το περιεχόμενο του Design Soul περιέχει μια ευρεία περιοχή από τη μόδα έως την τέχνη. από τη διακόσμηση έως την προσωπική φροντίδα. από τον αθλητισμό στην τεχνολογία, ακόμη και από τα τρόφιμα και τα ποτά έως τα βιβλία. Εκτός από διάσημα και ενδιαφέροντα πορτρέτα, ανάλυση, τελευταία τεχνολογία και συνεντεύξεις, το περιοδικό περιλαμβάνει επίσης ενδιαφέρον περιεχόμενο, βίντεο και μουσική. Το περιοδικό Filli Boya Design Soul δημοσιεύεται ανά τρίμηνο σε iPad, iPhone και Android.

Όνομα έργου : DesignSoul Digital Magazine, Όνομα σχεδιαστών : NGM Turkey, Όνομα πελάτη : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Το Ψηφιακό Διαδραστικό Περιοδικό

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.