Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύστημα Αυτοκινήτων Που Διαμορφώνεται Από Τον Πελάτη

Supercar System

Το Σύστημα Αυτοκινήτων Που Διαμορφώνεται Από Τον Πελάτη Το Supercar System είναι ένα όχημα αναψυχής που διαμορφώνεται εύκολα από τον πελάτη για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες επιδόσεις, το στυλ και τις οικονομικές του επιθυμίες. Οι πελάτες μπορούν να διαμορφώσουν και να διαμορφώσουν εκ νέου το όχημά τους με τρόπους μεγάλους και μικρούς χωρίς να απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή δεξιότητες, το Supercar System εκδημοκρατίζει τις αποφάσεις σχεδιασμού μακριά από τον κατασκευαστή και στα χέρια του πελάτη όπου ανήκουν. Βάζοντας τον πελάτη υπεύθυνο για το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές δημιουργεί ένα βιώσιμο προϊόν που μετριάζει την προγραμματισμένη παρωχημένη του Ο.Ε.Μ. κατασκευαστές.

Όνομα έργου : Supercar System, Όνομα σχεδιαστών : Paolo Tiramani, Όνομα πελάτη : Supercar System.

Supercar System Το Σύστημα Αυτοκινήτων Που Διαμορφώνεται Από Τον Πελάτη

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.