Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Διαμαντένιο Δαχτυλίδι

The Great Goddess Isida

Το Διαμαντένιο Δαχτυλίδι Η Isida είναι ένα χρυσό δαχτυλίδι 14Κ που γλιστρά στο δάχτυλό σας για να δημιουργήσει μια γοητευτική εμφάνιση. Η πρόσοψη του δαχτυλιδιού Isida είναι διακοσμημένη με μοναδικά στοιχεία όπως διαμάντια, αμέθυστους, κιτρίνες, τσαβίρι, τοπάζι και συμπληρώνεται με λευκό και κίτρινο χρυσό. Κάθε κομμάτι έχει το δικό του καθορισμένο υλικό, καθιστώντας το μοναδικό. Επιπλέον, η επίπεδη γυάλινη πρόσοψη σε τεμαχισμένους πολύτιμους λίθους αντανακλά διαφορετικές ακτίνες φωτός σε διάφορες ατμόσφαιρες, προσθέτοντας έναν αποκλειστικό χαρακτήρα στο δαχτυλίδι.

Όνομα έργου : The Great Goddess Isida, Όνομα σχεδιαστών : Tatyana Raksha, Όνομα πελάτη : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Το Διαμαντένιο Δαχτυλίδι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.