Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Wc Που

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Το Wc Που Με την καινοτόμο προσθήκη cleaRing, η Isvea μετατρέπει ένα κανονικό WC σε B +, ένα ευέλικτο WC που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δημόσιες τουαλέτες καθώς και σε ιδιωτικά μπάνια. Το B + WC έχει ένα μικρότερο κρεμαστό ταψί σε σύγκριση με ένα κανονικό WC. Η στρογγυλή συμπαγής μορφή του προσφέρει αποτελεσματική χρήση χώρου. Το νέο W + cleaRing WC δεν έχει στεφάνη. Χωρίς κρυφό χείλος, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πουθενά να κρύβονται τα μικρόβια. Ο υγιεινός σχεδιασμός του B + WC καθιστά εύκολο τον καθαρισμό του μπολ που μειώνει τη χρήση νερού καθώς και την ανάγκη χρήσης χημικών ουσιών μπάνιου επιβλαβών για το περιβάλλον.

Όνομα έργου : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Όνομα σχεδιαστών : Isvea Eurasia, Όνομα πελάτη : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Το Wc Που

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.