Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έπιπλα Μπάνιου

Sentimenti

Τα Έπιπλα Μπάνιου Η συλλογή επίπλων μπάνιου Sentimenti εμπνευσμένη από τα συναισθήματα και την αντίθεση των συνυπάρχοντων συναισθημάτων προσφέρει μια μοντέρνα και κομψή ατμόσφαιρα μπάνιου. Οριζόντια και κατακόρυφα ξύλινα περιθώρια με αντίθεση ενσωματώνουν τα αντίθετα συναισθήματα καθώς και προσθέτοντας μια πινελιά δυναμισμού στα μπάνια. Η συλλογή Sentimenti είναι έτοιμη να είναι μέρος μπάνιου όλων των μεγεθών με ντουλάπια μπάνιου τεσσάρων διαφορετικών μεγεθών, διαθέσιμα με συρτάρια και πόρτες ντουλαπιών, και καθρέφτες με κρυφό φωτισμό και καθρέφτες πόρτες ντουλαπιών.

Όνομα έργου : Sentimenti, Όνομα σχεδιαστών : Isvea Eurasia, Όνομα πελάτη : ISVEA.

Sentimenti Τα Έπιπλα Μπάνιου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.