Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έπιπλα Μπάνιου

Soluzione

Τα Έπιπλα Μπάνιου Η συλλογή επίπλων μπάνιου Soluzione έχει σχεδιαστεί με βάση την ιδέα της δημιουργίας καινοτόμων και κομψών λύσεων που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, ήσυχη και χτίζοντας μπάνια με αίσθηση προσωπικότητας. Τα ντουλάπια του μπάνιου, διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά μεγέθη με συρτάρια και επιλογές πόρτας ντουλαπιού, συνδυάζονται με νεροχύτες σκαφών για να επαναπροσδιορίσουν την αισθητική του μπάνιου. Η προαιρετική ημικυκλική μονάδα κρεμάστρας πετσετών είναι μια καινοτόμος προσέγγιση της αποθήκευσης και της ανάρτησης των πετσετών. Η συλλογή σολουζιόνης διατίθεται σε λευκή και ανθρακί λάκα ελπίζει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις μπάνιου.

Όνομα έργου : Soluzione, Όνομα σχεδιαστών : Isvea Eurasia, Όνομα πελάτη : ISVEA.

Soluzione Τα Έπιπλα Μπάνιου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.