Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σήμα Κυκλοφορίας

Don Luis

Σήμα Κυκλοφορίας «Πολλές χώρες έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν πολιτικές για να ενθαρρύνουν το περπάτημα ως σημαντικό μέσο μεταφοράς. Ο κίνδυνος των πεζών αυξάνεται όταν ο σχεδιασμός των οδών δεν σχεδιάζει και παρέχει μηχανισμούς ελέγχου της κυκλοφορίας που διαχωρίζουν τους πεζούς από τα οχήματα. Οι τροχαίες ατυχίες γενικά εκτιμάται ότι κοστίζουν μεταξύ 1 και 2% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος »(ΠΟΥ). Το Don Luis είναι ένα τρισδιάστατο σήμα κυκλοφορίας που συνδέεται με μια κίτρινη γραμμή 2D που είναι βαμμένη στο πεζοδρόμιο για να αποφευχθεί ο πεζός να διασχίσει το δρόμο σε διαφορετικό μέρος από το ζέβρα. Σχεδιασμένο με κοινωνικοπολιτισμική ανάλυση και όχι απλώς από αισθητικές οδηγίες.

Όνομα έργου : Don Luis, Όνομα σχεδιαστών : CasBeVilla Team, Όνομα πελάτη : CasBeVilla Team.

Don Luis Σήμα Κυκλοφορίας

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.