Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Tempo House

Κατοικία Αυτό το έργο είναι μια πλήρης ανακαίνιση ενός σπιτιού αποικιακού στιλ σε μια από τις πιο γοητευτικές γειτονιές στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σε έναν εξαιρετικό χώρο, γεμάτο εξωτικά δέντρα και φυτά (πρωτότυπο σχέδιο τοπίου από τον διάσημο αρχιτέκτονα τοπίου Burle Marx), ο κύριος στόχος ήταν να ενσωματωθεί ο εξωτερικός κήπος με τους εσωτερικούς χώρους ανοίγοντας μεγάλα παράθυρα και πόρτες. Η διακόσμηση έχει σημαντικές μάρκες Ιταλίας και Βραζιλίας και η ιδέα της είναι να το έχει ως καμβά, ώστε ο πελάτης (συλλέκτης τέχνης) να μπορεί να εμφανίσει τα αγαπημένα του κομμάτια.

Όνομα έργου : Tempo House, Όνομα σχεδιαστών : Gisele Taranto, Όνομα πελάτη : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.