Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Tempo House

Κατοικία Αυτό το έργο είναι μια πλήρης ανακαίνιση ενός σπιτιού αποικιακού στιλ σε μια από τις πιο γοητευτικές γειτονιές στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σε έναν εξαιρετικό χώρο, γεμάτο εξωτικά δέντρα και φυτά (πρωτότυπο σχέδιο τοπίου από τον διάσημο αρχιτέκτονα τοπίου Burle Marx), ο κύριος στόχος ήταν να ενσωματωθεί ο εξωτερικός κήπος με τους εσωτερικούς χώρους ανοίγοντας μεγάλα παράθυρα και πόρτες. Η διακόσμηση έχει σημαντικές μάρκες Ιταλίας και Βραζιλίας και η ιδέα της είναι να το έχει ως καμβά, ώστε ο πελάτης (συλλέκτης τέχνης) να μπορεί να εμφανίσει τα αγαπημένα του κομμάτια.

Όνομα έργου : Tempo House, Όνομα σχεδιαστών : Gisele Taranto, Όνομα πελάτη : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.