Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

DARYA

Καρέκλα Στην πραγματικότητα, αυτή η καρέκλα είναι εμπνευσμένη από ένα όμορφο κορίτσι, ένα όμορφο, παιχνιδιάρικο κορίτσι που είναι καταγωγή, κομψό και χαλαρό! με μακριά τονωμένα χέρια και πόδια. αυτή είναι μια καρέκλα που σχεδίασα με αγάπη και είναι λαξευμένη στο χέρι. Το όνομα αυτού του κοριτσιού είναι "Darya."

Όνομα έργου : DARYA, Όνομα σχεδιαστών : Ali Alavi, Όνομα πελάτη : Ali Alavi design.

DARYA Καρέκλα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.