Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λάμπα Γραφείου

Aida

Λάμπα Γραφείου Προσωπικά, αντλώ έμπνευση από ζώα στη φύση και στα περισσότερα από τα σχέδιά μου προτιμώ να αναπτύξω φυσικές μορφές παρά να χρησιμοποιώ γεωμετρικές μορφές. Η λάμπα γραφείου είναι ένα από τα αγαπημένα μου αντικείμενα στην εσωτερική διακόσμηση. Ο σχεδιασμός αυτού του λαμπτήρα γραφείου έχει εμπνευστεί από το Horn of ram (wether). Προσπάθησα να δημιουργήσω μια γλυπτική και διακοσμητική φόρμα, λειτουργώντας ως λαμπτήρας γραφείου.

Όνομα έργου : Aida, Όνομα σχεδιαστών : Ali Alavi, Όνομα πελάτη : Ali Alavi design.

Aida Λάμπα Γραφείου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.