Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κάθισμα Δαπέδου

Fractal

Το Κάθισμα Δαπέδου Εμπνευσμένο από το origami, το Fractal κοιτάζει μέσα από πτυχώσεις και πτυχώσεις για να δημιουργήσει μια ευέλικτη επιφάνεια που προσαρμόζεται στο σώμα μας και στις δραστηριότητές μας με γρήγορο και απλό τρόπο. Είναι ένα τετράγωνο σχήμα κάθισμα που δεν περιλαμβάνει ενισχύσεις ή επιπλέον στήριξη, μόνο με την τεχνολογία του μπορεί να υποστηρίξει το σώμα μας όταν ξεκουραζόμαστε. Επιτρέπει πολλές χρήσεις: όπως ένα πουφ, ένα κάθισμα, ένα μονίπλωμα, και καθώς είναι μια ενότητα, μπορεί να συναρμολογηθεί με άλλους για να δημιουργήσει πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις δωματίου.

Όνομα έργου : Fractal, Όνομα σχεδιαστών : Andrea Kac, Όνομα πελάτη : KAC Taller de Diseño.

Fractal Το Κάθισμα Δαπέδου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.