Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκαμνί

Meline

Σκαμνί Η Meline είναι ένα καινοτόμο σκαμπό με χώρο αποθήκευσης. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του διαθέτει ράφι και μανταλάκι για να κρεμάσετε ένα σακάκι και μια τσάντα. Το ράφι είναι ιδανικό για την αποθήκευση εργαλείων και αντικειμένων των μαθητών και εκτείνεται προς τα έξω για εύκολη πρόσβαση σε ορισμένα αντικείμενα. Είναι ελαφρύ με σκελετό από σκληρό ξύλο και καθιστικό / ράφι από laminate. Ο σχεδιασμός επηρεάζεται από το στυλ DeStijl. Η Meline είναι ένα αξιόπισσκαμνί, ένα σκαμνί που μπορείτε να καλέσετε "φίλο".

Όνομα έργου : Meline, Όνομα σχεδιαστών : Eliane Zakhem, Όνομα πελάτη : E Zakhem Interiors.

Meline Σκαμνί

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.