Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μπλοκ Μαχαιριών

a-maze

Το Μπλοκ Μαχαιριών Ο σχεδιασμός του μαχαιριού α-λαβυρίνθου στοχεύει να τονώσει εξίσου τις ψυχικές και οπτικές μας αισθήσεις. Ο τρόπος αποθήκευσης και οργάνωσης των μαχαιριών εμπνέεται μοναδικά από το παιδικό παιχνίδι με το οποίο όλοι μας γνωρίζουμε. Η συγχώνευση της αισθητικής και της λειτουργικότητας μαζί τέλεια, ο λαβύρινθος εξυπηρετεί τον σκοπό του και το πιο σημαντικό δημιουργεί μια σύνδεση μαζί μας που προκαλεί συναισθήματα περιέργειας και διασκέδασης. Καθαρό στη μορφή του, το λαβύρινθο μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε την απλότητά του που κάνει πολύ περισσότερα με λιγότερα. Εξαιτίας αυτού ο λαβύρινθος δημιουργεί μια αυθεντική καινοτομία προϊόντων με μια αξέχαστη εμπειρία χρήστη και μια εμφάνιση που ταιριάζει.

Όνομα έργου : a-maze, Όνομα σχεδιαστών : Prompong Hakk, Όνομα πελάτη : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Το Μπλοκ Μαχαιριών

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.