Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Σκηνή Για Δεξίωση Γάμου

Depiction

Η Σκηνή Για Δεξίωση Γάμου Όμορφα σχεδιασμένο σετ για δεξίωση γάμου. Η μεγάλη λεωφόρος καλωσορίζει τον επισκέπτη σε χαλί από μαλακή λευκή γούνα. Νιώθοντας την ουσία της πόλης της Ρώμης μέσα από την πύλη, τους ρωμαϊκούς πυλώνες, το άγαλμα, το στρογγυλό καθιστικό σε στυλ τιάρα και το τεράστιο "Fontana-di-trevi". Ο ήχος του ρέοντος νερού δημιουργεί μια καταπραϋντική μουσική στο παρασκήνιο χαιρετώντας τον πρόσφατα παντρεμένο. Κανένα άτομο από την ομάδα δεν έχει ακούσει ποτέ ή δει την πραγματική δομή και εξακολουθεί να έχει την 100% απεικόνιση της αρχικής δομής, η οποία είναι αξιόπιστη για να φτιάξει κάθε πράγμα σε μόλις 20 ημέρες.

Όνομα έργου : Depiction, Όνομα σχεδιαστών : Arundhati Subodh Sathe, Όνομα πελάτη : Victrans Engineers.

Depiction Η Σκηνή Για Δεξίωση Γάμου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.