Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τελικό Τραπέζι

TIND End Table

Το Τελικό Τραπέζι Το TIND End Table είναι ένα μικρό, φιλικό προς το περιβάλλον τραπέζι με έντονη οπτική παρουσία. Η ανακυκλωμένη χαλύβδινη επένδυση έχει κοπεί με νερό και περίπλοκο σχέδιο που δημιουργεί ζωηρά σχέδια φωτός και σκιάς. Τα σχήματα των μπαμπού ποδιών καθορίζονται από το μοτίβο στην χαλύβδινη κορυφή και καθένα από τα δεκατέσσερα πόδια περνά μέσω της χαλύβδινης κορυφής και στη συνέχεια κόβεται στο ίδιο επίπεδο. Βλέποντας από ψηλά, το ανθρακούχο μπαμπού δημιουργεί ένα μοτίβο σύλληψης, σε αντίθεση με τον διάτρητο χάλυβα. Το μπαμπού είναι μια ταχέως ανανεώσιμη πρώτη ύλη, καθώς το μπαμπού είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο γρασίδι, όχι ένα προϊόν ξύλου.

Όνομα έργου : TIND End Table, Όνομα σχεδιαστών : Nils Finne, Όνομα πελάτη : FINNE Architects.

TIND End Table Το Τελικό Τραπέζι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.