Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Επωνυμία Ισλαμικής Ταυτότητας

Islamic Identity

Η Επωνυμία Ισλαμικής Ταυτότητας Η ιδέα του έργου branding για να αναδείξει το υβρίδιο της ισλαμικής παραδοσιακής διακόσμησης και του σύγχρονου σχεδιασμού. Καθώς ο πελάτης ήταν προσκολλημένος στις παραδοσιακές αξίες αλλά ενδιαφερόταν για τον σύγχρονο σχεδιασμό. Ως εκ τούτου, το έργο βασίστηκε σε δύο βασικά σχήματα. τον κύκλο και το τετράγωνο. Αυτά τα σχήματα χρησιμοποιήθηκαν για να επισημάνουν την αντίθεση μεταξύ του συνδυασμού παραδοσιακών ισλαμικών προτύπων και του σύγχρονου σχεδιασμού. Κάθε μονάδα στο σχέδιο χρησιμοποιήθηκε μία φορά για να δώσει στην ταυτότητα μια εκλεπτυσμένη εκδήλωση. Το ασημί χρώμα χρησιμοποιήθηκε για να τονίσει τη σύγχρονη εμφάνιση.

Όνομα έργου : Islamic Identity, Όνομα σχεδιαστών : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Όνομα πελάτη : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Η Επωνυμία Ισλαμικής Ταυτότητας

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.