Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πλαϊνό Τραπέζι

Chezca

Πλαϊνό Τραπέζι Το Chezca είναι ένα πλαϊνό τραπέζι που σας βοηθά να μαζέψετε όλα τα αντικείμενα που συνήθως βρίσκονται γύρω όταν εργάζεστε. Σχεδιασμένο για μικρούς χώρους, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε γύρω από το σπίτι. Λειτουργεί ως κόμβος για όλα τα μικρά αντικείμενα και τα gadget διατηρώντας τα πάντα ορατά και εύχρηστα. Διαθέτει μια κορυφαία επιφάνεια για μικρά αντικείμενα, μια μπροστινή επιφάνεια για τη φύλαξη περιοδικών και φορητών υπολογιστών κατά τη φόρτιση και μια πίσω κρυφή θέση για τη διατήρηση του δρομολογητή WIFI και την οργάνωση των καλωδίων σας. Η Chezca προσφέρει επίσης πολλές πρίζες που μπορούν να τραβηχτούν ξεχωριστά ή να κρεμαστούν διακριτικά στο πλάι όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Όνομα έργου : Chezca, Όνομα σχεδιαστών : Andrea Kac, Όνομα πελάτη : KAC Taller de Diseño.

Chezca Πλαϊνό Τραπέζι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.