Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εμπορικό Κέντρο

Fluxion

Το Εμπορικό Κέντρο Η έμπνευση αυτού του προγράμματος προέρχεται από μυρμήγκια λόφους που έχουν μια μοναδική δομή. Αν και η εσωτερική δομή των λόφων μυρμηγκιών είναι πολύ περίπλοκη, μπορεί να κατασκευάσει ένα τεράστιο βασίλειο. Αυτό δείχνει ότι η αρχιτεκτονική δομή του είναι εξαιρετικά λογική. Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό των χαριτωμένων τόξων των λόφων μυρμηγκιών χτίζει ένα επιβλητικό παλάτι που φαίνεται εξαιρετικά εξαιρετικό. Ως εκ τούτου, ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί τη σοφία του μυρμηγκιού για αναφορά για την κατασκευή τόσο καλλιτεχνικού όσο και καλά κατασκευασμένου χώρου καθώς και λόφων μυρμηγκιών.

Όνομα έργου : Fluxion, Όνομα σχεδιαστών : Zhipeng Kang, Όνομα πελάτη : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Το Εμπορικό Κέντρο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.