Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έπιπλα Μπάνιου

Eleganza

Τα Έπιπλα Μπάνιου Η συλλογή επίπλων μπάνιου Eleganza έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει την ακρίβεια, την κομψότητα και τις αισθήσεις των χειροτεχνικών επίπλων και των χειροποίητων προϊόντων με μια μοντέρνα προσέγγιση και φέρνει μια νέα πινελιά στην κουλτούρα του μπάνιου. Η συλλογή Eleganza που διαθέτει ένα ωραίο πάγκο σε κομψές βάσεις έχει ένα κομψό, μοντέρνα, καλλιτεχνική και καινοτόμα ιστορία που συνδυάζει απαλές και ευκρινείς γραμμές με μια απλή ισορροπία.

Όνομα έργου : Eleganza, Όνομα σχεδιαστών : Isvea Eurasia, Όνομα πελάτη : ISVEA.

Eleganza Τα Έπιπλα Μπάνιου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.