Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Ταυτότητα

Territoria Festival

Η Εταιρική Ταυτότητα Η ταυτότητα για το 8ο Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης "Territoria". Το φεστιβάλ παρουσιάζει πρωτότυπα και πειραματικά έργα σύγχρονης τέχνης σε διάφορα είδη. Η αποστολή ήταν να αναδείξει την ταυτότητα του φεστιβάλ και να αναπτύξει το ενδιαφέρον του στο κοινό-στόχο του, να δημιουργήσει μια οργανωτική δομή που να προσαρμόζεται εύκολα σε νέα θέματα. Η βασική ιδέα ήταν η ερμηνεία της σύγχρονης τέχνης ως μια διαφορετική προοπτική του κόσμου. Έτσι εμφανίστηκε το σύνθημα "Τέχνη από διαφορετική οπτική γωνία" και η γραφική του συνειδητοποίηση.

Όνομα έργου : Territoria Festival, Όνομα σχεδιαστών : Oxana Paley, Όνομα πελάτη : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Η Εταιρική Ταυτότητα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.