Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Εγκαταστάσεις Αναψυχής

Winter under the roof

Οι Εγκαταστάσεις Αναψυχής Στην Αστάνα δεν υπάρχουν δραστηριότητες για σκι στο βουνό. Για ορεινές δραστηριότητες και προετοιμασία για ανταγωνισμό στο αλπικό σκι επινοήθηκε ένα αντικείμενο που ονομάζεται εσωτερικό χιονοδρομικό κέντρο. Παρέχει τρεις τύπους μονοπατιών για διαφορετικές δεξιότητες ιδιοκτησίας του σκι. Σχεδιασμένο περίπτερο για τους θεατές να παρακολουθούν αθλητικές εκδηλώσεις. Ξενοδοχείο σχεδιασμένο για ξένους αθλητές και κέντρο επισκεπτών. Στην πρόσοψη αντανακλά την ιδέα του φαραγγιού του βουνού που καλύπτεται με χιόνι. Το κέντρο στήριξης μοιάζει με παγάκια. Η ιδέα ενός τέτοιου κέντρου με στόχο την προώθηση του σκι στο Καζακστάν.

Όνομα έργου : Winter under the roof, Όνομα σχεδιαστών : Ozimuk Tatyana, Όνομα πελάτη : The diploma project.

Winter under the roof Οι Εγκαταστάσεις Αναψυχής

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.