Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Τροφοδότης Τροφίμων

Food Feeder Plus

Ο Τροφοδότης Τροφίμων Το Food Feeder Plus όχι μόνο βοηθά τα παιδιά να τρώνε μόνα τους, αλλά επίσης σημαίνει μεγαλύτερη ανεξαρτησία για τους γονείς. Τα μωρά μπορούν να τα κρατήσουν μόνα τους και να τα πιπιλίσουν και να τα μασήσουν αφού έχετε συνθλίψει τα τρόφιμα που φτιάχνουν οι γονείς. Το Food Feeder Plus διαθέτει ένα μεγαλύτερο, εύκαμπτο σάκο σιλικόνης για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη όρεξη των μωρών. Είναι απαραίτητη η διατροφή και επιτρέπει στους μικρούς να εξερευνήσουν και να απολαύσουν φρέσκα στερεά τρόφιμα με ασφάλεια. Τα τρόφιμα δεν χρειάζεται να καθαριστούν. Απλά τοποθετήστε το φαγητό στο σάκο σιλικόνης, κλείστε το κλείδωμα και τα μωρά μπορούν να απολαύσουν τον εαυτό τους με φρέσκο φαγητό.

Όνομα έργου : Food Feeder Plus, Όνομα σχεδιαστών : Kidsme, Όνομα πελάτη : kidsme.

Food Feeder Plus Ο Τροφοδότης Τροφίμων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.