Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αισθητική Βρύση

miscea LIGHT

Η Αισθητική Βρύση Η γκάμα miscea LIGHT των ενεργοποιημένων αισθητήρων βρύσες διαθέτει ενσωματωμένο σαπουνόνερο απευθείας στη βρύση για ευκολία και μέγιστα οφέλη υγιεινής χεριών. Χρησιμοποιώντας γρήγορη και αξιόπιστη τεχνολογία αισθητήρων, διανέμει σαπούνι και νερό για μια υγιεινή και εργονομική εμπειρία πλύσης χεριών. Ο ενσωματωμένος διανομέας σαπουνιού ενεργοποιείται όταν το χέρι ενός χρήστη περνά πάνω από τον τομέα σαπουνιού. Το σαπούνι τότε διανέμεται μόνο όταν το χέρι ενός χρήστη τοποθετείται κάτω από την έξοδο σαπουνιού της βρύσης. Το νερό μπορεί να ληφθεί διαισθητικά κρατώντας τα χέρια σας κάτω από την έξοδο νερού.

Όνομα έργου : miscea LIGHT, Όνομα σχεδιαστών : Rob Langendijk, Όνομα πελάτη : miscea GmbH.

miscea LIGHT Η Αισθητική Βρύση

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.