Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Επίσημο Κατάστημα, Το Λιανικό Εμπόριο

Real Madrid Official Store

Επίσημο Κατάστημα, Το Λιανικό Εμπόριο Η σχεδιαστική ιδέα του καταστήματος βασίζεται σε μια εμπειρία στο Santiago Bernabeu, επικεντρωμένη στην εμπειρία αγορών και στη δημιουργία εντύπων. Είναι μια ιδέα που ταυτόχρονα τιμά, επαινεί και αποθανατίζει τον σύλλογο, δηλώνει ότι τα επιτεύγματα ήταν αποτέλεσμα ταλέντου, προσπάθειας, αγώνα, αφοσίωσης και αποφασιστικότητας. Το έργο περιλαμβάνει Concept Design και Commercial Implementation, Branding, Packaging, Graphic Line και Industrial Industrial Design.

Όνομα έργου : Real Madrid Official Store, Όνομα σχεδιαστών : sanzpont [arquitectura], Όνομα πελάτη : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Επίσημο Κατάστημα, Το Λιανικό Εμπόριο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.